Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, příjemně jste mne překvapil. Je osvěžující slyšet normální názor v lavině humusu, který na nás vylévají média. Proto karma a ještě jednou karma !R^

0 1
možnosti
LN

..pravice se chytla stébla zvacího dopisu obdobně jako zeman stébla benešových dekretů.....

0 0
možnosti

A30l72o42i40s 77Š93í13m94a

7. 2. 2014 17:11

Zase blábol neznalce. Tzv. "zvací dopis" se "náhodou" objevil  až po vstupu vojsk. A v dopise není žádný požadavek na vojenský nebo podobný zásah, ale pouze výhrady k prováděné reorganizaci KSČ. Nikdo nikdy  vojska Varšavské smlouvy do Československa nepozval. Je nutné se zbavit klišé zavedeném normalizačními komunisty, kteří se tak potřebovali zbavit se svých oponentů ve straně a myslet hlavou. Stačí si dopis, resp. jeho zachovanou kopii přečíst.;-)

1 0
možnosti

Problémem je,že tzv. zvací dopis mohl být dodatečně vyroben. Vzpomeňte, byla zde zpráva TASS, že invaze se děje na pozvání nejvyšších ústavních činitelů Československa. Vzhledem k tomu, že ani Svoboda ani Dubček ke svému pozvání nepřihlásili,  byl vyroben dodatečně tzv. zvací dopis, ale nebyl nikdy použit, s údajnými podpisy, jejichž seznam se čirou náhodou shoduje s již tehdy známými jmény, kteří hlasovali proti tzv. Mlynářovu prohlášení.

0 0
možnosti
PH

Komunisté toť tolerance sama.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 601x
Pracuji jako finanční redaktor a studuji ekonomii. Ve svém volném čase se věnuji hudbě a extrémním sportům.

Seznam rubrik